Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επέμβαση καταρράκτη
         
 

Στο ιατρικό κέντρο BioLaser αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από τον καταρράκτη

Οι απόλυτα εξειδικευμένοι και έμπειροι οφθαλμίατροι του κέντρου μας δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα όρασης. Προηγείται ένας εξονυχιστικός προεγχειρητικός έλεγχος. Κατόπιν , σε συνεργασία με χειρουργική μονάδα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες εξειδικευμένες ιατρικές συσκευές φακοθρυψίας  ο ασθενής έρχεται και φεύγει μετά την θεραπεία με  ανοικτό μάτι. Η αναισθησία γίνεται χωρίς ένεση παρά μόνο με κολλύριο . Δεν τοποθετούνται ράμματα.

 

                      

Με την βοήθεια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας των υπερήχων, ο θολωμένος φακός του ασθενούς αφαιρείται μέσα από μία τομή 2-3 χιλιοστών και την θέση του παίρνει μόνιμα ένας  τεχνητός φακός . Ο τεχνητός αυτός ενδοφακός πρέπει να είναι άριστης ποιότητας για να εξασφαλίσουμε και άριστο οπτικό αποτέλεσμα. Οι κακής ποιότητας φακοί δημιουργούν πολλά προβλήματα που δυστυχώς δεν είναι εύκολο να αντιμετωπισθούν.

Ο ασθενής φεύγει από το χειρουργείο χωρίς προστατευτική γάζα στο μάτι του.

Μετά από  αυτή την διαδικασία ο ασθενής πηγαίνει στο σπίτι του , βλέποντας ήδη καλύτερα. Με την πάροδο  των ημερών η όραση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο.Για πληροφορίες και ραντεβού με τον Οφθαλμίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου Bio Laser, του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου  , 6946738344, 210 2011933, 211 0192839.

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

e-mail: vaspap2010@gmail.com
 


Η ομάδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/groups/918447161515375/