Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HRT3 και Γλαύκωμα
         
 

Το HRT 3  (Laser Scanning Tomography) είναι μια υπερσύγχρονη ιατρική συσκευή που χρησιμεύει για την διάγνωση του Γλαυκώματος. Με τις διαρκείς αναβαθμίσεις στο software του HRT 3 επιτυγχάνεται με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο έγκαιρα η διάγνωση του Γλαυκώματος. Επίσης με την βελτίωση της ταχύτητας καταγραφής της εξέτασης αποφεύγουμε τα σφάλματα που μπορεί να προκύψουν από τις μικροκινήσεις που γίνονται ακουσίως από τον οφθαλμό του εξεταζόμενου (σακκαδικές κινήσεις).
                            
Συγκεκριμένα, η ταχύτητα σάρωσης του οπτικού νεύρου από το HRT 3 , είναι 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 Ενώ οι ακούσιες σακκαδικές κινήσεις του οφθαλμού γίνονται με ταχύτητα 30-50 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του HRT 3 (Laser Scanning Tomography), που το καθιστά το πλέον έγκυρο έναντι άλλων συσκευών , στην έγκαιρη διάγνωση του Γλαυκώματος.
                 
Από στατιστικές έρευνες που έχουν γίνει σε μεγάλα Γλαυκωματικά ερευνητικά κέντρα, έχει διαπιστωθεί ότι με την εξέταση HRT 3 μπορεί να έχουμε διάγνωση του Γλαυκώματος , ακόμη και 8 χρόνια πριν εμφανισθούν Γλαυκωματικές βλάβες στα Οπτικά πεδία. (Προπεριμετρικό Γλαύκωμα)
Για  πληροφορίες και ραντεβού για την εξέταση τηλεφωνήστε στο 210-2011741 και 210-2011933