Μυωπία Καταρράκτης Γλαύκωμα OCT Διαβήτης Check Up
Η σύγχρονη Ιατρική στην υπηρεσία του Ανθρώπου..
Greek English
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παχυμετρία κερατοειδούς
         
 
Η παχυμετρία είναι μια απαραίτητη εξέταση στην διάγνωση και την παρακολούθηση του Γλαυκώματος.
Σημαντικό ρόλο στην σωστή εκτίμηση της ενδοφθάλμιας πίεσης παίζει η Παχυμετρία κερατοειδούς. To πάχος του κερατοειδούς δυνατόν να επηρεάζει την μέτρηση της πίεσης.   Σε ένα παχύ κερατοειδή   υπερεκτιμάται η πίεση ενώ σε ένα λεπτό κερατοειδή υποεκτιμάται. Έτσι μπορεί να οδηγηθούμε σε λαθεμένα συμπεράσματα αν δεν συνεκτιμήσουμε και το πάχος του κερατοειδούς.
Η εξέταση γίνεται με ειδικό ηλεκτρονικό παχύμετρο υπερήχων και είναι τελείως ανώδυνη διαρκείας λίγων μόνο δευτερολέπτων. Η εξέταση αυτή είναι απαραίτητη για να διαγνώσουμε καταστάσεις όπως το Γλαύκωμα Φυσιολογικής Πίεσης.
Επίσης η παχυμετρία του κερατοειδούς είναι απολύτως αναγκαία στην προεπεμβατική εκτίμηση της διόρθωσης της μυωπίας με laser.
Στο ιατρικό κέντρο Βιολέιζερ διαθέτουμε το τελευταίας τεχνολογίας IOPac Advanced Heidelberg Engeneering.
                                             

Για πληροφορίες και ραντεβού με τον Οφθαλμίατρο, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του Οφθαλμολογικού Κέντρου Bio Laser, του Βασίλη Παπαδόπουλου, Χειρουργού Οφθαλμιάτρου, 6946738344, 210 2011933.

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο στεγάζεται στην νέα μας διεύθυνση , στην  οδό Καυτατζόγλου 8, 4ος όροφος στα Πατήσια.

Βρίσκεται κοντά στον ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος και κοντά στην στάση Κλωναρίδου με τρόλεϊ ή λεωφορείο, στο πάρκο Φιξ στην Πατησίων.

Το Οφθαλμολογικό  ιατρείο δέχεται καθημερινά και Σάββατο, μετά από ραντεβού,  στα τηλέφωνα: 6946738344, 210 2011933 και 211 0192839